Kabači un maltā gaļa: 15 receptes maltītēm, ar kurām nenošausi greizi
Foto: Shutterstock kolāža

Vasaras sezonā, kad nav lustes stundām stāvēt pie plīts, lieti noder idejas, kā ātri paēdināt visu ģimeni bez liekiem pūliņiem. Šobrīd, kad kabači aug griezdamies, mēs iesakām tos kombinēt ar malto gaļu. Tas būs trāpījums desmitniekā, jo šī divsavienība garšo gan lieliem, gan maziem ēdājiem, turklāt variācijas ir teju bezgalīgas. Iedvesmai piedāvājam 15 receptes no "Tasty" apcirkņiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Viens no pirmajiem variantiem, kas nāk prātā, domājot par kabačiem un malto gaļu, protams, ir virtuves "zelta fonds" – pildīti kabači dažādās formās: ripās, "laiviņās" un "gredzenos".

Ja vēlies atkāpties no klasikas un izmēģināt ko neparastāku, tad pagatavo gardu lazanju tievētāju gaumē, kurā kabaču šķēles aizstāj tradicionālās lazanjas pastas plāksnes, bet, ja kalorijas tevi nebiedē, noteikti izmēģini ar malto gaļu pildītu kabaču čebureku recepti. Mēli var norīt, cik gardi tie ir!

Ļoti izsalkušiem vienkāršu un tradicionālu garšu kombināciju piekritējiem noderēs frikadeļu zupa ar cukīni, papriku un tomātiem, kā arī kabaču un maltās gaļas mērces, sacepuma vai sautējuma recepte, kur visas sastāvdaļas sutinās vienā pannā.

Ja ģimenē ir kāds kabaču neēdājs, tad pierīvē šo dārzeni kotlešu masai. Pateicoties šim trikam, kotletes izdosies īpaši sulīgākas, bet nezinātājs nemūžam neuzminēs, ka tas ir kabača nopelns.

Nu gan laiks norīt siekalas un steigties uz virtuvi, lai pagatavotu kādu no 14 "Tasty" piedāvātajām kabaču un maltās gaļas maltītēm, ar kurām noteikti nenošausi greizi.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form