Kad ciemiņi pie durvīm: 12 piecminūšu receptes par pildīta lavaša tēmu
Foto: Shutterstock

Brīvdienas ir ciemošanās laiks, ko gribas izmantot, lai tiktos ar draugiem, papļāpātu un iemalkotu ko spirdzinošu. Bet jau atkal nākas lauzīt galvu par mūžveco jautājumu – ar ko pamielot un pārsteigt viesus? Pildīts lavašs ir savā vienkāršībā ģeniāla uzkoda. Tā izskatās kārdinoša un ir zibenīgi pagatavojama. Pat ja ciemiņi jau teju klauvē pie durvīm, tu pāris minūšu laikā vari uzklāt galdu, kas viņiem pārsteigumā liks noelsties. Pildījumu vari veidot, ļaujoties savai fantāzijai un variējot krājumos pieejamos produktus.

Pat tad, ja šķiet, ka ledusskapī nekā nav, ir iespējams atrast radošu risinājumu: biezpiens ar zaļumiem, ievārījums ar zemesriekstu sviestu, krējums ar lociņiem – tas viss noderēs lavaša pildījumam.

Protams, vari ievīstīt arī dažādu veidu sierus, gaļu, desas, tunci, garneles, lasi, konservētus un svaigus dārzeņus, arī kādu salātlapu un zaļumus. Ja negribas sāļo lavašu, var gatavot saldo, pildītu ar krēmsieru, džemu, biezpienu, ievārījumu un citām sastāvdaļām.

Mēs papūlējāmies atlasīt 12 pāris minūtēs pagatavojamas pildīta lavaša receptes no "Tasty" apcirkņiem, kas būs lieliska uzkoda gan pie vīna, gan alus, gan apelsīnu sulas glāzes. Tavi draugi to noteikti novērtēs!

Source

Tasty

Tags

Sarakstu karuselis Svētki Dažādas uzkodas Uzkodas Desa Garneles Gurķi Krēmsiers Lasis Lavašs Melnās olīvas Olīvas Tuncis
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form