Foto: DELFI
Ja galīgi nav luste ilgi šmorēt, lai remdētu izsalkumu, revidējam saldētavu un gatavojam pelmeņus!

Ja esi attapies pustukša ledusskapja priekšā ar kurkstošu vēderu, ņem vien no saldētavas laukā noglabātos pelmeņus, izvēlies kādu no ''Tasty'' piedāvātajām receptēm un pamielojies uz nebēdu!

Ja vairāk par visu garšo tieši cepti pelmeņi, šeit ir padomi, kas jāievēro, lai tie sanāktu zeltaini brūni, kraukšķīgi un ar sulīgu pildījumu. Arī šeit vari iepazīties ar neparastiem priekšlikumiem, kā vēl bez vārīšanas un cepšanas pagatavot saldētavā noglabātos labumus.

Bez pašiem pelmeņiem vajadzētu padomāt arī par mērcīti, kurā gardo cepienu pamērcēt. Tad nu šeit ir lērums ieteikumu pašgatavotām mērcēm.

Gadījumā, ja, domājot par gastronomiskām izvirtībām, tomēr radies noskaņojums pievērsties kulinārijai, pelmeņus var uztaisīt arī pats. Mīklai neko daudz nevajadzēs, vien miltus, ūdeni un olu, bet arī pildījumā vari eksperimentēt, liekot kāpostus, sēnes, gaļu, sieru, biezpienu vai pat saldētavā noglabātās ogas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!