Foto: Shutterstock kolāža
Lai viss prieks par ķiršu sezonu netiktu strazdiem, apsteidz tos, novācot sulīgās ogas un izmantojot gardas tortes vai kūkas pagatavošanai! "Tasty" recepšu kolekcijā atradīsi vairākas versijas par pasaulslavenās Švarcvaldes ķiršu kūkas tēmu, atvēsinošu saldējuma torti ar ķiršiem, tradicionālo Ņujokas siera kūku ar sulīgu ķiršu kārtu, kā arī recepti pašmāju konditorejas klasikai – gaisīgajai ķiršu un putukrējuma tortei "Kaprīze". Savukārt šokoholiķi noteikti būs sajūsmā par karalisko šokolādes kūku ar rumu un ķiršiem.

Pirms ķeries pie ķiršu kūkas gatavošanas, allaž aktuāls jautājums noteikti ir par parocīgāko veidu, kā atbrīvot ogas no kauliņiem. Visai populāra metode, kas palīdz izvairīties no lielas ķiršu sulas šļakstīšanās, ir ar pudeli un irbulīša palīdzību, ko var iepazīt šajā padomrakstā, bet te atradīsi vēl vairākas ķiršu "atkaulošanas" metodes, lai varētu izmēģināt visas, atrodot sev tīkamāko.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!