Klasisku vērtību piekritējiem: gardas un sulīgas mērces ar vistas filejas gabaliņiem

Klasisku vērtību piekritējiem: gardas un sulīgas mērces ar vistas filejas gabaliņiem
Foto: Shutterstock

Ja ledusskapī ir vistas fileja, skaidrs, ka viens no vienkāršākajiem un gardākajiem veidiem, kā to izmantot, ir mērces pagatavošana, ko pēcāk pasniegt ar kartupeļu biezputru, makaroniem, dārzeņiem vai citām piedevām. Gan jau katram pūrā ir sava mīļākā recepte, kā sulīgi pagatavot vistas kumosiņus, taču radošām atkāpēm noderēs arī ''Tasty'' arhīvs.

Ar vistas filejas gatavošanu grūti nošaut greizi – tā labi garšos gan klasiskajā saldā krējuma mērcē ar šampinjoniem, gan sutinātā saldskābā mērcē ar papriku, ananasiem. Eksotisku garšu cienītājiem vērts izmēģināt kokosriekstu piena krēmīgumu, kas būs arī liesāka alternatīva saldajam krējumam.

Sātīgām vakariņām visai labi iederēsies kādu citrusu klātbūtne – citrons un apelsīns garšo dievīgi salikumā ar lieso gaļu. Patīkamu kraukšķīgumu mērcei piešķirs rieksti, bet neparastākas garšu nianses – sinepes, ingvers, sojas mērce vai zemesriekstu sviests.

Izvēlies sev kārdinošāko variantu un izbaudi vakariņu vēderpriekus!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Pregnancy widget logo Pregnancy widget logo
Aprēķināt
Norādi pēdējo mēnešreižu
pirmo dienu
Kļūda!
Lūdzu, norādiet korektu
datumu pagātnē.
Tasty iesaka