Klasisku vērtību piekritējiem: gardas un sulīgas mērces ar vistas filejas gabaliņiem
Foto: Shutterstock

Ja ledusskapī ir vistas fileja, skaidrs, ka viens no vienkāršākajiem un gardākajiem veidiem, kā to izmantot, ir mērces pagatavošana, ko pēcāk pasniegt ar kartupeļu biezputru, makaroniem, dārzeņiem vai citām piedevām. Gan jau katram pūrā ir sava mīļākā recepte, kā sulīgi pagatavot vistas kumosiņus, taču radošām atkāpēm noderēs arī ''Tasty'' arhīvs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Ar vistas filejas gatavošanu grūti nošaut greizi – tā labi garšos gan klasiskajā saldā krējuma mērcē ar šampinjoniem, gan sutinātā saldskābā mērcē ar papriku, ananasiem. Eksotisku garšu cienītājiem vērts izmēģināt kokosriekstu piena krēmīgumu, kas būs arī liesāka alternatīva saldajam krējumam.

Sātīgām vakariņām visai labi iederēsies kādu citrusu klātbūtne – citrons un apelsīns garšo dievīgi salikumā ar lieso gaļu. Patīkamu kraukšķīgumu mērcei piešķirs rieksti, bet neparastākas garšu nianses – sinepes, ingvers, sojas mērce vai zemesriekstu sviests.

Izvēlies sev kārdinošāko variantu un izbaudi vakariņu vēderpriekus!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form