Kliņģeris – lielo godu karalis: 10 receptes izlaidumiem un jubilejām
Foto: Shutterstock

Ja citviet pasaulē svinībās galdā bez ierunām tiek celta torte, tad latvietim, plānojot svētku ēdienkarti, ik reizi nākas izdarīt sarežģīto izvēli starp torti un kliņģeri, kas Latvijas virtuvē ienācis uz palikšanu no vācu kulinārā mantojuma. Salīdzinājumā ar torti, kliņģerim ir vairākas būtiskas priekšrocības: tas ir ērti transportējams, vienkārši sadalāms un apēdams bez liekas trauku smērēšanas un riska nošmulēties. Tieši tādēļ kliņģeris ir populārākā izvēle lielākos godos, kad jāpamielo prāvāks pulciņš viesu, piemēram, apaļās jubilejās, izlaidumos vai dārza viesībās. Pārskatot "Tasty" arhīva pērles, uzgājām receptes 10 svētku kliņģeriem – dažādā lielumā, formās un ar dažādiem pildījumiem. Lai labi garšo!

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Tags

Svētku galds Kliņģeri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form