Foto: Shutterstock
Ja saulainajās brīvdienās iesāki ēst lielu arbūzu, bet pirmdienā attopies, ka visu tāpat vien nenoēst, nesteidzies to izmest. No arbūza sanāks ļoti gardas maltītes, vajag tikai to likt lietā!

Ja mājās ir puse no arbūza, to vari pievienot salātiem vai pagatavot no tā atvēsinošu gaspačo auksto zupu. Salātos arbūzs garšos lieliski ar tomātiem, gurķiem un citiem svaigajiem vasaras dārzeņiem. Arbūzs debešķīgi garšos salātos, kam būs pievienots arī fetas siers un apceptas garneles.

Tiem, kurus nevilina pamatēdiens ar saldeno arbūzu, "Tasty" iesaka pagatavot kādu dzērienu ar arbūzu vai pat arbūza saldējumu. Arbūza gabaliņus vari pievienot ūdenim, kam klāt ir arī piparmētras, vai sablendēt gardā kokteilī. Ja arbūza ir ļoti daudz, no tā sanāks dzesētās arbūza šķēles, kas aizvietos saldējumu. Bet sulas saldējumu cienītājiem patiks arbūza un melones saldējums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!