Konservēts tuncis – ideāls olu 'kompanjons': 12 garšīgas receptes
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lieldienas bez vārītām olām ir kā zaķis bez ausīm – skaidrs, ka, gluži kā citus gadus, arī šogad nāksies krietni papūlēties, lai noēstu visas olu kaujās pievarētās olas. Ņemot vērā, ka bez aizdara izdosies apēst tik pāris olas, jau iepriekš jāpadomā, lai galdā liekamie ēdieni ar tām veidotu nevainojamu garšu saskaņu. Viens no labākajiem vārītu olu "pāriniekiem" ir konservēts tuncis. Tādēļ šoreiz piedāvājam 13 receptes krāsainam un garšīgam Lieldienu mielastam.

Recepšu izlasē atradīsi vairākus ātri un vienkārši pagatavojamus tunča salātus. Ja arī salātu sastāvā olas nav minētas, tad tās droši vari likt uz šķīvja blakus salātiem, šādi tikai uzlabojot ēdiena garšu.

Arī tunča maizītes, ar tunča salātiem pildīti kruasāni vai avokado pusītes būs lielisks Lieldienu galda papildinājums.

Svinībām ieilgstot, vari ar nolobīto olu krājumu uz kādu brīdi nozust virtuvē, lai jau pēc brīža pārsteigtu viesus ar saviem ātrajiem šedevriem – kārdinošiem lavaša rullīšiem un pildītām olām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty

Tags

Lieldienas Svētku galds Olas Tuncis Tuncis eļļā Tuncis savā sulā
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form