Košas krāsas, piesātinātas garšas un vienkāršība: 20 receptes no saulainās Itālijas
Foto: Shutterstock

Kaut gan itāļus mēdz dēvēt par makaronu ēdājiem, un šim apzīmējumam daļēji gribas piekrist - šinī valstī pasta tiešām ir lielā cieņā, tomēr taisnības labad jāpiebilst, ka itāļu kulinārais mantojums ir viens no garšīgākajiem un daudzveidīgākajiem Eiropā, un varbūt pat visā pasaulē. Pica, lazanja, pesto, ravioli, tiramisu, Boloņas mērce, risoto, 'panna cotta' - tā ir tikai aisberga redzamā daļa, jo katram Itālijas reģionam ir savi tradicionālie ēdieni, kas var būt ļoti atšķirīgi, bet vienmēr - ļoti garšīgi un, kā likums, samērā vienkārši pagatavojami. Ja vēlies iedzīvināt Itālijai raksturīgās garšas un aromātus arī savā virtuvē, pagatavo kādu no mūsu piedāvātajiem 20 itāļu tradicionālajiem ēdieniem,

Tags

Sarakstu karuselis

Comment Form