Krāsnī ceptas ribiņas: 14 receptes mūsu bruņiniekiem Lāčplēša dienā
Foto: Shutterstock

Reti kurš stiprā dzimuma pārstāvis atteiksies nobaudīt sulīgas, labi izmarinētas, krāsnī ceptas ribiņas. Iekožoties gaļas gabalā un mēģinot ar zobiem no kauliņa noskrubināt sulīgo mīkstumu, ir viegli iedomāties, ka līdzīgi rīkojās arī Viduslaiku karotāji. Tādēļ tieši šis ir īstais ēdiens, ar ko palutināt savu bruņinieku Lāčplēša dienā, pagatavojot kādu no 14 "Tasty" piedāvātajām receptēm.

Mūsdienās, protams, ribiņas pirms grilēšanas vai cepšanas vari uzlabot ar dažādām garšvielām un piedevām, bet galvenais likums paliek nemainīgs – gatavojot šo ēdienu, tā gala iznākumu nosaka galvenokārt gaļas kvalitāte. Tālākais jau ir tehnikas un gaumes jautājums.

Lai ribiņas izdotos izcili garšīgas, būs labi, ja uzzināsi, kā izvairīties no piecām biežāk pieļautajām kļūdām.

Labu apetīti!

Source

Tasty

Tags

Garšaugi Cūkas ribiņas Gaļa Gaļas ēdieni
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form