Krāsnī ceptas ribiņas: 14 receptes mūsu bruņiniekiem Lāčplēša dienā
Foto: Shutterstock

Reti kurš stiprā dzimuma pārstāvis atteiksies nobaudīt sulīgas, labi izmarinētas, krāsnī ceptas ribiņas. Iekožoties gaļas gabalā un mēģinot ar zobiem no kauliņa noskrubināt sulīgo mīkstumu, ir viegli iedomāties, ka līdzīgi rīkojās arī Viduslaiku karotāji. Tādēļ tieši šis ir īstais ēdiens, ar ko palutināt savu bruņinieku Lāčplēša dienā, pagatavojot kādu no 14 "Tasty" piedāvātajām receptēm.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Mūsdienās, protams, ribiņas pirms grilēšanas vai cepšanas vari uzlabot ar dažādām garšvielām un piedevām, bet galvenais likums paliek nemainīgs – gatavojot šo ēdienu, tā gala iznākumu nosaka galvenokārt gaļas kvalitāte. Tālākais jau ir tehnikas un gaumes jautājums.

Lai ribiņas izdotos izcili garšīgas, būs labi, ja uzzināsi, kā izvairīties no piecām biežāk pieļautajām kļūdām.

Labu apetīti!

Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.

Tags

Garšaugi
0
Cūkas ribiņas
0
Gaļa
43596533
Gaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form