Foto: Shutterstock
Pandēmijas apstākļos uz lielveikalu cenšamies doties pēc iespējas retāk un mācāmies plānot ēdienkarti visai nedēļai. Ja mājās jau iepirkti vistas gaļas krājumi, tad "Tasty" iesaka garšīgas idejas vistas gaļas ēdienu pagatavošanai katrai nedēļas dienai.

Kraukšķīgo un populāro "Gan bei" medus cāli baudi ar nūdelēm vai rīsiem. Medus un sojas mērces saspēle šai receptē veido saldeni skābo, neatkārtojamo, austrumniecisko niansi. Ļaujies garšvielu maģijai un pagatavo vistas filejas gabaliņus krēmīgā kokosriekstu-karija mērcē – šī būs laba izvēle, ja vēlies sasildīties pēc pastaigas ziemas spelgonī.

Pamēģini arī ar ķiploku, zaļumu sviestu pildītas Kijevas kotletes, kas ceptas kraukšķīgā rīvmaizes garoziņā un iemantojušas slavu visā pasaulē. Ātrai maltītei garšīgas būs vistas karbonādes – gan panētas, gan ar sieru un sinepēm. Un brīvdienās panašķojies ar nagetiem jeb fritētām vistas strēmelītēm. Lai izdodas garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!