Kraukšķīgo un populāro "Gan bei" medus cāli baudi ar nūdelēm vai rīsiem. Medus un sojas mērces saspēle šai receptē veido saldeni skābo, neatkārtojamo, austrumniecisko niansi. Ļaujies garšvielu maģijai un pagatavo vistas filejas gabaliņus krēmīgā kokosriekstu-karija mērcē – šī būs laba izvēle, ja vēlies sasildīties pēc pastaigas ziemas spelgonī.
Pamēģini arī ar ķiploku, zaļumu sviestu pildītas Kijevas kotletes, kas ceptas kraukšķīgā rīvmaizes garoziņā un iemantojušas slavu visā pasaulē. Ātrai maltītei garšīgas būs vistas karbonādes – gan panētas, gan ar sieru un sinepēm. Un brīvdienās panašķojies ar nagetiem jeb fritētām vistas strēmelītēm. Lai izdodas garšīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit