
Vistas gaļa – cepta, tvaicēta vai vārīta – ir ideāls pamats gardiem salātiem. Tā pēc garšas ir neitrāla, tādēļ kombinējama ar visdažādākajām sastāvdaļām – ne vien tradicionālajiem dārzeņiem un pākšaugiem, bet arī dažādiem augļiem un ogām. Tāpat nevairies izmantot kādu krēmīgāku mērcīti ar majonēzi, krējumu vai avokado – tās vistas salātiem piestāv daudz labāk, nekā eļļas vai citrusu sulas mērces. Ja nevēlies, lai salāti būtu pārlieku trekni, majonēzi vai krējumu sajauc ar liesāku jogurtu. Lūk, 12 kārdinošas receptes izmēģināšanai!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
Tags
Svētku galds Gaļas salāti Vistas fileja Vistas gaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.