Foto: Shutterstock

Kā laiks skrien! Nupat vēl tikai priecājāmies par pirmajiem pavasara ziediem, bet nu jau maija pēdējā nedēļas nogale klāt! Izbaudi šīs brīvdienas un nosvini vasaras brīvlaika iestāšanos ar īpašām brokastīm, ko iesaka portāls Tasty.lv!

Siltie rīsu salāti ar olām un kūpinātu zivi

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Šie siltie salāti ar kūpinātu zivi un vārītām olām lieti noderēs mierīgām brokastīm, kad vēlies pagatavot ko citu, ne ierastās pankūkas vai omleti. Zivi izvēlies stingrāku - mēs izmantojām kūpinātu pikšu, bet derēs arī, piemēram, sviesta zivs vai paltuss.

Lasīt vairāk

Kārtainās mīklas maizītes ar aprikozēm un marcipānu

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Kārdinošas brokastu maizītes ar sulīgām aprikozēm un saldu marcipānu.

Lasīt vairāk

Brokastu plācenīši no kartupeļu biezeņa

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Šie kartupeļu plācenīši garšo izcili gan tāpat, gan kā piedeva ar ceptām desiņām un šampinjoniem. Ļoti sātīgas brokastis! Ja iepriekšējā vakarā gatavoji kartupeļu biezputru, pagatavo brokastis no biezeņa atlikumiem.

Lasīt vairāk

Aukstais šokolādes un kafijas dzēriens

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Uzmundrinošs kofeīna lādiņš labākai dienai. Putukrējuma vietā dzērienam var pievienot vaniļas, vai vēl labāk, kafijas saldējuma bumbiņu. Gatavošanas process - ilgs, tomēr rezultāts ir pūliņu un gaidīšanas vērts. Izbaudi!

Lasīt vairāk

Vācu pankūkas

Foto: Shutterstock

Viens no darbietilpīgākajiem procesiem pankūku gatavošanā ir pankūku cepšana uz pannas. Reizēm liekas, ka mīkla nebeigsies nekad. Vācu pankūkas toties tevi atbrīvos no šīs trakās stāvēšanas pie pannas. Uzlej mīklu uz pannas un liec karstā cepeškrāsnī. Turklāt šīm pankūkām ir neticami krēmīga garša.

Lasīt vairāk

Auzu pārslu un banānu biezputra 'Bananarama'

Foto: Vida Press

Veselīgam dienas sākumam - brokastu auzu pārslu biezputra ar banāniem. Vēl labākam noskaņojumam - parūpējies par to, lai mazajam ēdājam patiktu brokastu noformējums! Mīļākā bļodiņa un dzērveņu ievārījuma smaidiņš noteikti uzlabos apetīti!

Lasīt vairāk

Vieglie garneļu salāti ar ābolu

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Vieglām vakariņām vai svaigam dienas sākumam un jaunu garšu meklējumiem noderēs šī garneļu salātu recepte. Svaigi un ātri!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!