Laiks pazīstamām garšām – 20 biezpiena sacepumu un kūku receptes
Foto: Shutterstock

Brīvdienām būtu jāsmaržo pēc tikko izceptas plātsmaizes un jāgaršo pēc aromātiskas tējas, vai ne? Ja arī tev lēnajā brīvdienu solī ir radusies kāre pēc kā sen neēsta, bet labi pārbaudīta, tad klasiskā biezpienmaize vai sulīgs sacepums būs tieši laikā. Lūk, 20 gardi varianti, ko pamēģināt!

Patiesībā jau biezpienmaizes un kūkas ir viena no vienkāršākajām lietām, ko var pagatavot. Atliek tikai visas sastāvdaļas sajaukt kopā, ieklāt cepamformā un likt cepeškrāsnī, lai tā tad paveic maģiju. Turklāt biezpiens ir visai virtuozs produkts – ja kūku gribas viendabīgāku, graudainu biezpienu samaļ gaļasmašīnā vai virtuves kombainā. Ja maizīti gribas sātīgāku, biezpiena masu klāj uz rauga mīklas pamatnes, ja veselīgāku – izvēlas liesu biezpienu un cep tāpat.

Turklāt kādas garšas! Ar rozīnēm, āboliem, sukādēm, kanēli, vaniļu – ko vien kārojas, to pievieno kūkas masai. Un nekas nav labāks par siltu biezpienmaizes kvadrātiņu, kas apliets ar maigu ķīseli. Lai garšīgi!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form