
Klāt ir ābolu un bumbieru ražas laiks! Latvijas rudens nav iedomājams bez šiem aromātiskajiem augļiem, kuri būkšķēdami krīt zemē, noklājot vēl vasarīgi zaļo zāli ar rudens krāsām.
Tiem, kuri negrib dalīties ar lapsenēm, bet vēlas savu ražu maksimāli apēst paši, piedāvājam šo recepšu izlasi. Šeit jūs atradīsiet gan sulīga pīrāga recepti (tiesa, ābolu pīrāgs ir klasiskākais ābolu deserts, taču ar to nekas nebeidzas!), gan ideju veselīgam un vitamīniem bagātam našķim, nesteidzīgām svētdienas brokastīm, interesantām plātsmaizēm un desertiem, kā arī dzērieniem.

Nav aizmirstas arī salātu receptes, tāpat arī ābolu un bumbieru izmantošana gaļas ēdienos. Āboli izsenis ir bijusi brīnišķīga sastāvdaļa, gatavojot putnu un cūkas gaļas ēdienus, piešķirot tiem piesātinātu garšu un aromātu.
Smelies iedvesmu arī ābolu un bumbieru ieburkošanai – ne tikai ievārījumos, bet arī želejās, mērcēs un sulās. Gatavi ziemai!

Ābolu un bumbieru recepšu ir tik daudz, ka pat vienkārši krāsnī ceptam ābolam ir daudzi pagatavošanas veidi. Par laimi, "Tasty.lv" ir neticami garšīgi saldie un sāļiem pielietojumi visiem jūsu atlicinātajiem bumbieriem un āboliem. Un tieši tāpēc vēlamies ikvienu šo augļu mīļotāju iedvesmot izmēģināt ko jaunu vai atsvaidzināt atmiņā sen aizmirsto.