Projekts sadarbībā ar:
Biezpiena muss uz šokolādes - alus biskvīta, ar dzelteno burkānu-cidoniju biezeni, smiltsērkšķu- medus želeju un ķirbju sukādēm
Viršu medū sautēts cūkas vaigs
Cālis pīlādžos ar medu, alus mērcē, burkānos ar sinepēm un lazdu riekstu ievārījumā ar estragonu
Piena jēra karbonāde alus marinādē, glazēta viršu medū
Lēni gatavots trusis ar baklažānu musu, viršu medus mērci un alus cepumu
Brieža aknu pastēte ar alū sautētiem pērļu sīpoliņiem, meža ogām, riekstiem, viršu medus - vinegreta mērci un egļu skuju eļļu
Ķirbju - viršu medus saldējums ar medus pārslām un alus putām
Muskatķirbja - batātes krēmzupa ar medū karamelizētu lasi, alus želeju un maizes čipsi
Pīles fileja alus marinādē ar biešu-aveņu, burkānu- seleriju biezeņiem un blanšētiem ziedkāpostiem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit