Lielā ābolu gardumu kolekcija: 50 receptes visgaršīgākajam rudenim
Foto: Shutterstock

Āboli ir uz mūžu. Viss pārējais ir aizraušanās un eksotika. Bet, kamēr vien dārzos un tirgos būs āboli, Latvijā rudens smaržos pēc krāsnī ceptiem āboliem, pēc karstām, svaigi ceptām ābolu plātsmaizēm, ābolu šarlotēm ar pūdercukura mežģīnīti, trauslām ābolkūkām ar saldi medainu ābolu ievārījumu vidū...

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Ābolu plātsmaize daudziem ir bērnības gardums, kas asociējas ar mājām, vecmāmiņu un uguni pavardā. Bērnības garšas mūs pavada visu mūžu, tāpēc kārtīgu ābolu plātsmaizi vismaz vienreiz rudenī noteikti gribas uzcept. Bet ir tik daudz dažādu un kārdinošu iespēju, kā piepildīt māju ar svaigi ceptas ābolmaizes smaržu! Rudens tik tikko pieskāries Latvijai, vēl priekšā atvasara, vēl tik daudz skaistu, garu rudenīgas gaismas pilnu dienu un omulīgu novakaru, kad varēs cept un cept, un cept. Iedvesmojies no "Tasty" lielās rudens ābolu gardumu kolekcijas!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Ābolmaize Ābolu plātsmaize Ābolu pīrāgs Ābolu kūka Āboli Dažādas mīklas Plātsmaizes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form