Lieldienas gaidot, gatavojam svētku kārumu – pashu
Foto: Shutterstock

Daudzās ģimenēs Lieldienu pashas gatavošana ir neatņemamam svētku sastāvdaļa. Biezpiena kārums, ko var papildināt ar riekstiem, žāvētiem augļiem un citiem gardumiem. Tā kā pashas gatavošana aizņem vairākas dienas, jāsāk to darīt laikus. "Tasty" no sava arhīva izvēlējās piecas pashas receptes, ko vari pagatavot svētku galdam.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Senākajās receptēs pasha sastāv no biezpiena, cukura, vaniļas cukura, olu dzeltenuma, sviesta un putukrējuma. Taču ar laiku, dažādojoties recepšu klāstam, pashā parādījušās mandeles, žāvētie augļi, sukādes, citrusaugļu miziņa, pat marmelādes gabaliņi un šokolāde. Tāpēc katrs var izvēlēties recepti pēc savas gaumes.

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Pasha Lieldienas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form

Luminor biznesam