Foto: Shutterstock
Daudzās ģimenēs Lieldienu pashas gatavošana ir neatņemamam svētku sastāvdaļa. Biezpiena kārums, ko var papildināt ar riekstiem, žāvētiem augļiem un citiem gardumiem. Tā kā pashas gatavošana aizņem vairākas dienas, jāsāk to darīt laikus. "Tasty" no sava arhīva izvēlējās piecas pashas receptes, ko vari pagatavot svētku galdam.

Senākajās receptēs pasha sastāv no biezpiena, cukura, vaniļas cukura, olu dzeltenuma, sviesta un putukrējuma. Taču ar laiku, dažādojoties recepšu klāstam, pashā parādījušās mandeles, žāvētie augļi, sukādes, citrusaugļu miziņa, pat marmelādes gabaliņi un šokolāde. Tāpēc katrs var izvēlēties recepti pēc savas gaumes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!