Foto: Shutterstock
Pati izmēģināju, un sajūta bija fantastiska. Es teiktu, pat maģiska un romantiska. Dzestro rudens gaisu ar īpašo smaržu piepilda šašlika, kas cepas grilā, aromāts. Jūtamas gaļas marinādes garšvielas, sīpoliņi. Mums pašiem pavēsi, jo temperatūra ārā tikai daži grādi plusā, dzeram karsto dzērienu un, ap grilu apstājušies, nepacietīgi gaidām, kad smaržīgā gaļiņa būs gatava baudīšanai.

Šašliks rudenī? Jā! Tā kā sestdiena solās būt saulaina, "Tasty" aicina doties piknikā dabā. Rudenīgs pikniks ir vienreizīgs, un cept šašliku vēsā rudens dienā ir vesels piedzīvojums. Sajūtas, uzcepot gaļu grilā, nebūs tādas kā vasarā, tagad būs sava veida romantika. "Tasty" apkopo šašliku marinādes receptes, lai tavs pikniks ar ģimeni izdodas garšīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!