Foto: Shutterstock
Kad šašliku cept nav luste, karbonādes arī jau garšu kārpiņām kļuvušas par vienmuļu un maltās gaļas mērces gribas atstāt ziemas vakariem, atsvaidzini savas kulinārās prasmes zivju kotlešu gatavošanā.

Lemjot par labu zivju kotletēm, ieguvējs būsi no dažādiem aspektiem – zivju kotletes ir liesākas, turklāt tās ir arī ātrāk pagatavojamas. Vari izmantot saldētu zivju masu, iegādāties fileju vai veselu zivi un gaļu samalt pats. Zivs ķidāšana gan prasīs vairāk laika, nekā tad, ja iegādātos jau gatavu smalkmasu, bet gards rezultāts būs jebkurā gadījumā.

Noderīgus padomus zivs iegādē, kotlešu masas sagatavošanā un pēcāk arī cepšanā, atradīsi šeit, savukārt apkopotās receptes no ''Tasty'' arhīva atgādinās, cik gan dažādi pagatavojamas zivju kotletes. Dažādos panējumos ceptas, pildītas un pat mērcē sutinātas.

Iedvesmojies no receptēm, ļauj vaļu šķipsnai fantāzijas un baudi neatkārtojamu mājās gatavotu maltīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!