Foto: Shutterstock
Ja uz svētku galda starp pīrādziņu trauku un dzirkstošā vīna glāzēm neatrodas arī rasola bļoda, rodas sajūta, ka kaut kas ļoti pietrūkst. Rasols kļuvis nu jau par kulta ēdienu, kam vieta jāatrod kā Ziemassvētkos, tā Jaunā gada svinībās. Tāpēc, lai tavam viesību galdam nekas netrūkst, piedāvājam 14 klasiskā stilā ieturētu salātu receptes no "Tasty" plašās pavārgrāmatas!

Rasols, protams, ir pamatu pamats – ja apgūta tā gatavošanas māksla, vari uzskatīt, ka zini gandrīz pašu svarīgāko. Bet, ja nu gadījumā gribas pamainīt maltīšu klāstu, iesakām svinību galdā celt arī siļķi "kažokā", svinīgus tunča salātus, sāļo šampinjonu torti jeb kārtojumu vai ko citu. Kā redzams, no kā izvēlēties ir. Dzirkstošu un gardu Jauno gadu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!