Nedēļas nogales viesību galdam: 19 vistas gaļas salātu receptes

Nedēļas nogales viesību galdam: 19 vistas gaļas salātu receptes
Foto: Shutterstock

Ja šajā nedēļas nogalē paredzēts klāt kaut nelielu viesību galdu un ciemos aicināt draugus, tad vērts padomāt – ko garšīgu un interesantu tiem pagatavot. Viena no lietām, ar ko izpatikt ēdāju pulciņam, ir gardi salāti, kas garšotu visiem. Lai lieki nebūtu jālauza galva, izvēlējāmies 19 vistas salātu receptes no "Tasty" krājumiem!

Cēzara, Valdorfa vai varbūt Āzijas gaumē? Vistas gaļu – ceptu, tvaicētu vai vārītu – var pagatavot visdažādākajos salātos. Atliek vien saprast, kas sirdij un vēderam tuvāks, un ķerties pie darbiņa. Lai gādātu par to, ka ceptā vai vārītā vistas fileja ir patiesi sulīga, vērts atcerēties dažas vērtīgas lietas. Galvenais vistu nepārsāli pirms laika, nepārgatavo, lai tā nebūtu sausa un iemarinē to pietiekami ilgu laiku.

Vistas gaļai lieliski piestāvēs saldākas un pat pikantākas sastāvdaļas, piemēram, svaigi āboli, vīnogas, granātābols, čili, ananasi. Tāpat nevairies izmantot kādu treknāku mērcīti ar majonēzi, krējumu vai bezpiedevu jogurtu – tās vistas salātiem piestāv daudz labāk, nekā eļļas vai citrusu sulas mērces. Ja nevēlies, lai salāti būtu pārlieku trekni, majonēzi vai krējumu sajauc ar liesāku jogurtu attiecībā 1:2. Ja gribas mazliet pikantāku garšu, salātus papildini ar pustējkaroti (vai pat mazāk) sinepju – tās piešķirs asumiņu maltītei.

  • Ja tev kārojas nedēļas nogalē baudīt salātus ar kūpinātas vistiņas smeķi, receptes atradīsi, lūk, te.

Lai garšīgas brīvdienas!

Source info

Tasty


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Nedēļas Top 10
Tasty iesaka