Garšīgas brokastis ir labas dienas sākums. Kārdinošs un skaisti noformēts ēdiens, tase kūpošas, smaržīgas kafijas vai tējas, ģimeniskas un sirsnīgas sarunas. "Tasty" aicina tevi pagatavot nesteidzīgas brīvdienu brokastis ar svētku noskaņu, no sava arhīva esam izvēlējušies lērumu recepšu ideju, kā palutināt ģimeni šajās brīvdienās.

Atraktīvs veids, kā baudīt brokastu omleti – izcep to mafinu veidnītēs vai pagatavo krūzītē ar avokado un sieru. Varbūt tev garšos tortiljas, kuras pildītas ar visu, ko var vēlēties patiesi sātīgās brokastīs – bekonu, olām un sieru. Izmēģini karstās maizītes ar ķirštomātiem, sieru, desiņu un lociņiem!

Brīvdienas ir kā radītas pankūku gatavošanai, piemēram, uzcep plānās pankūkas, kas pildītas ar gaisīgu biezpiena krēmu. Lai brokastis padarītu interesantākas, pagatavo ar gaļu pildītas pankūkas, bet ierastās locīšanas vietā sasien tās sainītī.

Kruasāns jau tā garšo lieliski, bet ja to papildināsi ar kūpinātu lasi, kraukšķīgām salātlapām un krēmīga avokado šķēlītēm, baudījums būs neaizmirstams. Garda būs arī salda brokastu maizīte – ar biezpienu un kivi. Lai izdodas un garšo lieliski!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!