No tomātiem un pupiņām līdz tuncim un šprotēm: receptes konservu izmantošanai
Foto: Shutterstock

Bundžas vai burciņas, kurās slēpjas sulīgi tomāti, sātīgas pupiņas, krēmīgs kokosriekstu piens, tunča gabaliņi, marinēti šampinjoni, persiku sķēlītes un citi labumi, ir vērts turēt pa ķērienam kādā virtuves plauktā. Tā teikt, nebaltai dienai un neatskārstai vajadzībai, jo nepieciešamības gadījumā no konserviem ātri un ērti varēsi pagatavot dažādas maltītes – no šampinjonu salātiem un tunča sviestmaizēm līdz tomātu zupām un pupiņu sautējumiem. Lūk, recepšu kolekcijas iedvesmai!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form