Foto: Shutterstock
Ar krēmu un ogām pildīti saldie groziņi ir lieliska ideja, kā bez liekas piepūles pārliecināt viesus par savām kulinārajām prasmēm. Gatavas smilšu vai kārtainās mīklas pamatnes var nopirkt teju jebkurā lielveikalā, tādēļ atliks vien izvēlēties, kādu krēmu pagatavot groziņu pildīšanai.

Parakņājoties "Tasty" padomu krājumos, uzgājām vairākus noderīgus padomrakstus par to, kā tad pareizi gatavojami dažādi saldie krēmi, ko izmantot groziņu pildījumam.

Viens no visplašāk izmantojamajiem krēmiem ir klasiskais sviesta krēms – to var ziest gan uz kārtīgās lauku tortēs, gan izspiest skaistus tornīšus uz saldajiem groziņiem. Kā pagatavot ideālo sviesta krēmu, atklājām, lūk, šajā rakstā.

Arī vārītais krēms ir viens no konditorejas zināšanu svarīgākajiem elementiem. Ja vēlies groziņus pildīt ar šo krēmu, tad tā pagatavošanas mākslu ir vērts apgūt, izlasot šo padomrakstu.

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Klasiskie olu krēmi ir noderīga sastāvdaļa dažādu desertu pagatavošanai, un tos var izmantot arī groziņu pildīšanai. Arī skābenais, skaisti dzeltenais citronu krēms, sapildīts groziņos, gan garšos, gan izskatīsies lieliski. Nereti receptes pieprasa gatavu citronu krēmu, bet – tā kā vietējo veikalu plauktos šādu produktu var uzskatīt par neredzētu brīnumu, tad te stāstījām, kā vienkārši pagatavot citronu krēmu mājas apstākļos.

Foto: Shutterstock

"Tasty" izlasē atradīsi arī padomus, kā pagatavot saldos krēmus ar zefīru, kokosriekstu skaidiņām, smiltsērkšķiem, avokado, šokolādi, putukrējumu un citām kārdinošām sastāvdaļām,

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!