Foto: Shutterstock
Vafeļu pagatavošana ir pa spēkam visiem. Galvenais noslēpums ir pareiza mīklas pagatavošana, tāpēc ievēro receptē rakstīto, un viss izdosies. "Tasty" no sava arhīva izvēlējās zeltainu, kraukšķīgu un pufīgu saldo un sāļo vafeļu receptes, kas lieliski derēs ne tikai Māmiņdienas rītā.

Protams, būs daudzi, kas teiks, ka īpaši gardu vafeļu pagatavošanai vislabāk der seno laiku vafeļu panna, taču, arī mūsdienīgā pannā taisītas vafeles var izdoties ļoti labas. Vajag vien ievērot dažas nianses. Ja pagatavotā mīkla būs par biezu, tad tās būs grūti sarullēt. Ja mīklā būs vairāk cukura, tas būs kraukšķīgākas. īpaši pufīgas būs vafeles, kas gatavota no kefīra vai paniņām. Lai vafeles izceptos vienmērīgi, kārtīgi uzkarsē vafeļu pannu, un ja mīklā ir diezgan daudz sviesta, tad nepārcenties ar pannas ietaukošanu. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!