Notrauc putekļus no pannas! Kraukšķīgu un pufīgu vafeļu idejas brīvdienu brokastīm
Foto: Shutterstock

Vafeļu pagatavošana ir pa spēkam visiem. Galvenais noslēpums ir pareiza mīklas pagatavošana, tāpēc ievēro receptē rakstīto, un viss izdosies. "Tasty" no sava arhīva izvēlējās zeltainu, kraukšķīgu un pufīgu saldo un sāļo vafeļu receptes, kas lieliski derēs ne tikai Māmiņdienas rītā.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Protams, būs daudzi, kas teiks, ka īpaši gardu vafeļu pagatavošanai vislabāk der seno laiku vafeļu panna, taču, arī mūsdienīgā pannā taisītas vafeles var izdoties ļoti labas. Vajag vien ievērot dažas nianses. Ja pagatavotā mīkla būs par biezu, tad tās būs grūti sarullēt. Ja mīklā būs vairāk cukura, tas būs kraukšķīgākas. īpaši pufīgas būs vafeles, kas gatavota no kefīra vai paniņām. Lai vafeles izceptos vienmērīgi, kārtīgi uzkarsē vafeļu pannu, un ja mīklā ir diezgan daudz sviesta, tad nepārcenties ar pannas ietaukošanu. Lai labi garšo!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form