Foto: Shutterstock
Pekinas ziemas olimpiskās spēles ir sākušās. Līdz ar to pasludinām televizora našķu un uzkodu maratonu par atklātu!

Pekinā esot sals, sportistiem grūti. Bet kam tagad viegli! Vai mums, sporta vērotājiem pa televizoru, ir viegli? Tik daudz ko gribas redzēt, laiki jāsaskaņo, īkšķi jātur, kas zina, kādā agrumā vēl nāksies celties un cik vēlu iet gulēt, lai sekotu visam līdzi!

Sporta līdzjutēja mūžs nav viegls, un svēta lieta nolikt pa rokai ko uzkožamu un uzgraužamu, ko paķert īpaši saspringtos un atbildīgos brīžos.

Skaidrs, ka uzkodām jābūt viegli iemetamām mutē, jauki sagraužamām, gardām un tīkamām no skata. Pat, ja īpaši atbildīgos brīžos mutē tiek bāzts viss un jebkas, acis no televizora nenovēršot. Visu laiku televizorā neskatīsies – kādā garlaicīgākā slēpošanas kilometrā, gribi negribi, acis pievērsīsies mazajam galdiņam ar burvīgo uzkodu grēdu. Tāpēc izskatam ir nozīme! Galu galā, šīs te nav nekādas, atvainojiet, mazpilsētu badmintona draudzības spēles – un arī tad kompotam un desmaizēm jābūt uz goda. Bet olimpiāde – tas ir pavisam cits līmenis, kad līmenī jābūt arī uzkodām un našķiem.

Protams, nevar arī pārforsēt un visus salūtus izšaut vienā dienā – pirmkārt, kurš to visu apēdīs, otrkārt, olimpiāde gara, vēl daudz uzkodu vajadzēs. Šoreiz "Tasty" piedāvā tādu lielāku sāļo našķu izlasi televizora vērotājiem, kādam laiciņam ideju pietiks. Vēl uz starta nav devušās picas, popkorns un saldie našķīši – arī saldumiņi vajadzīgi, jo sports jau nav tikai uzvaras, gadās jau arī pa kādam rūgtākam brīdim. Tomēr ceram, ka saldu uzvaru un skaistu brīžu būs vairāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!