Kā zināms, lieliskas picas garants ir garda mīkla, tāpēc šai sakarā, ja vien neizvēlējies jau gatavu picas mīklas maisījumu, izlasi ieteikumus, kā gatavot mīklu. Slinkākā variantā vari iegādāties kārtaino mīklu un cept picu no tās – sanāks ļoti kraukšķīga un plāna pamatne.
Ja allaž esi prātojis, kāpēc mājās nekad pica nesanāk tik garda kā kādā restorānā, iespējams, ko jaunu un vērtīgu atklāsi šajā rakstā, kur atklāti svarīgi noteikumi. Tur aprakstīta gan gatavošanas gaita, gan picas cepšanai vajadzīgā temperatūra un citi nozīmīgi posmi.
Un nav jau tā, ka pica var būt tikai neveselīga. It īpaši mājās gatavota tā izdosies mazāk kaitīga figūrai, bet, ja vēlies jo īpaši pārdomātu picu, iepazīsties ar ieteikumiem, kā cepienu padarīt veselīgāku.
Ja tev nav cepeškrāsns, tas nebūt nenozīmē, ka nāksies atteikties no picas baudīšanas, – šajā rakstā skaidrojām, kā izcept gardu picu pannā.
Kad apgūtas iemaņas un ievākta informācija, jāizvēlas vien kāda recepte no ''Tasty'' krājuma un jāķeras pie darba!