Foto: Shutterstock kolāža
Laikā, kad kopīga mērķa labad mums visiem labāk palikt mājās, picu cepšana būs lieliska nodarbe ģimenes saliedēšanai. Katrs varēs izvēlēties savām spējām piemērotāko darbiņu un tīkamākās sastāvdaļas, dekorēt un tad gaidīt īsto brīdi, kad izņemt picu no karstās krāsns. Lai neskumst arī veģetārieši un tie, kas līdz Lieldienām nolēmuši ievērot gavēni, jo "Tasty" izvēlētās receptes pierāda, ka gardas picas var izcept bez kripatiņas gaļas. Atcerēsimies kaut vai pasaulslaveno picu "Margarita", kuras pildījumā ir tikai tomātu mērce un mocarellas siers.

Kā zināms, lieliskas picas garants ir garda mīkla, tāpēc šai sakarā, ja vien neizvēlējies jau gatavu picas mīklas maisījumu, izlasi ieteikumus, kā gatavot mīklu. Slinkākā variantā vari iegādāties kārtaino mīklu un cept picu no tās – sanāks ļoti kraukšķīga un plāna pamatne.

Ja allaž esi prātojis, kāpēc mājās nekad pica nesanāk tik garda kā kādā restorānā, iespējams, ko jaunu un vērtīgu atklāsi šajā rakstā, kur atklāti svarīgi noteikumi. Tur aprakstīta gan gatavošanas gaita, gan picas cepšanai vajadzīgā temperatūra un citi nozīmīgi posmi.

Un nav jau tā, ka pica var būt tikai neveselīga. It īpaši mājās gatavota tā izdosies mazāk kaitīga figūrai, bet, ja vēlies jo īpaši pārdomātu picu, iepazīsties ar ieteikumiem, kā cepienu padarīt veselīgāku.

Ja tev nav cepeškrāsns, tas nebūt nenozīmē, ka nāksies atteikties no picas baudīšanas, – šajā rakstā skaidrojām, kā izcept gardu picu pannā.

Kad apgūtas iemaņas un ievākta informācija, jāizvēlas vien kāda recepte no ''Tasty'' krājuma un jāķeras pie darba!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!