Foto: Shutterstock
Šodien svinam gardumiem un dabas veltēm bagātīgā rudens oficiālo iestāšanos. Daba nobriedusi, lai priecētu mūs ar augļiem, ogām un dārzeņiem. Pārsteidz un iepriecini savus mīļos ar paštaisītu saldo kūku – lai šīs dienas kopīgā kafijošana, baudot jaunradīto meistardarbu, kļūst par vienu no rudens sagaidīšanas jaukākajiem brīžiem!

Rudens kūkas ir spilgtas, spirgtas, krāsainas un aromātiskas. Sagādā pārsteigumu garšas kārpiņām, ko rada ābolu un brūkleņu skābums savienojumā ar saldo karameļu mērci. Lai tā izkustu uz mēles, papildini ābolu kūku ar vārīto krēmu. Saldais marcipāns pats par sevi ir gardēžu bauda, it sevišķi, ja tas pievienots brūkleņu kūkai. Ja vēlies rudens augļus izjust pilnvērtīgi, pagatavo gaisīgu plūmju vai sulīgu burkānu kūku, ko bagātīgi krāšņo ar krēmsieru.

Lai rudens atnes jaunas garšas buķetes!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!