Rudens kūkas ir spilgtas, spirgtas, krāsainas un aromātiskas. Sagādā pārsteigumu garšas kārpiņām, ko rada ābolu un brūkleņu skābums savienojumā ar saldo karameļu mērci. Lai tā izkustu uz mēles, papildini ābolu kūku ar vārīto krēmu. Saldais marcipāns pats par sevi ir gardēžu bauda, it sevišķi, ja tas pievienots brūkleņu kūkai. Ja vēlies rudens augļus izjust pilnvērtīgi, pagatavo gaisīgu plūmju vai sulīgu burkānu kūku, ko bagātīgi krāšņo ar krēmsieru.
Lai rudens atnes jaunas garšas buķetes!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit