Foto: Shutterstock
Burkānkūka vai torte, kas papildināta ar samtainu siera krēmu, ir klasisks kārums, ko noteikti ir vērts pagatavot un nogaršot vairāku iemeslu dēļ: pirmkārt - liela daļa sastāvdaļu jau ir atrodamas tavā virtuvē, otrkārt - tas ir patiešām vienkārši, treškārt - burkānkūkas ir fantastiski gardas.

Turklāt nezinātājs pat nenojautīs, ka bagātīgo struktūru un izteikto sulīgumu kūkai piešķir daudzu nez kāpēc nemīlētie burkāni, bet tu gan zināsi un varēsi, viltīgi smaidot, padalīties ar recepti.

Burkānu torte ar Filadelfijas krēmu un valriekstiem

Foto: Shutterstock
Burkānu torte ar Filadelfijas krēmu un valriekstiem - dzimšanas vai vārda dienas ballītei.

Lasīt vairāk

Sulīgā riekstu kūka 'Burkānu dobe'

Foto: Shutterstock
Ne tikai rudens ballītei - riekstu kūka "Burkānu dobe".

Lasīt vairāk

Vienkāršā burkānkūka

Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama svaigu burkānu kūka - izmēģini, lai saprastu cik gardi!

Lasīt vairāk

Burkānu torte ar siera krēmu

Foto: Shutterstock
Svētku viesiem - gardā burkānu torte ar siera krēmu.

Lasīt vairāk

Burkānu-apelsīnu kūka ar maskarpones krēmu, rozīnēm un riekstiem

Foto: Shutterstock
Burkānu-apelsīnu kūka ar maskarpones krēmu, rozīnēm un lazdu riekstiem. Bezdievīgi garda, aromātiska un mutē kūstoša!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!