Foto: Shutterstock/Privātais arhīvs kolāža

Latviskie godi nav iedomājami bez nāsi kņudinošās pīrāgu smaržas. Ja tevi no cepšanas attur doma, ka nāksies rauties pa virtuvi, mīcot mīklu līdz devītajiem sviedriem un stundām ilgi gaidot, kad uzrūgs mīkla, tad mūsu sarūpētā ātro pīrādziņu kolekcija tev būs īsts atradums. Kausētā siera mīkla vai trekna skābā krējuma mīkla būs gatava cepšanai jau uzreiz pēc iejaukšanas, bet īpaši slinkajā variantā vari izmantot saldētu kārtaino mīklu. Ja tev nav plīts, nebēdā! Mums padomā ir recepte arī pufīgiem pannā ceptiem pīrādziņiem, bet te atradīsi padomus, kā pagatavot īpaši sulīgu maltās gaļas pildījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!