Rabarberu sezonā aktuāli: ērts lielais recepšu špikeris no A līdz Z
Foto: Shutterstock kolāža

Ir klāt ilgi gaidītais brīdis, kad rabarberi aug griezdamies, tādēļ lieti noder katra jauna ideja, kā garšīgi likt lietā leknos, skābenos kātus. Pālapojot "Tasty" recepšu krājumus, uzgājām vairākas tieši rabarberiem veltītas recepšu kolekcijas, kur vienkopus atrodamas gardas kūkas, plātsmaizes, kārdinoši deserti, veselīgi dzērieni un idejas sulīgo kātu saglabāšanai ziemas krājumiem.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Šis recepšu špikeris ir īpaši ērti lietojams, jo receptes jau ir sadalītas pa kategorijām, un tev atliks vien izvēlēties, kuru no, piemēram, 22 plātsmaizēm, 15 desertiem, 13 atspirdzinošiem dzērieniem vai 20 fiksajām rabarberu kūkām izmēģināt jau šodien.

Lai labi garšo!

Array ( [id] => 52149825 [title] => 20 fiksās rabarberu kūkas bez mīklas mīcīšanas un rullēšanas [is_paid] => [lastnews_mostread_disabled] => 0 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Skābenie rabarberu kāti ir gluži kā radīti kūku un plātsmaižu pildījumam – to sulīgais svaigums gādā, lai saldie cepieni nebūtu pārlieku šķebinoši. Sezonā rabarberu raušus varētu cept kaut katru dienu, taču daudzus no šī darbiņa attur doma par to, ka būs jānoņemas ar mīklas mīcīšanu, raudzēšanu un rullēšanu. Nākot talkā slinkiem kārumniekiem, mēs atradām lielisku risinājumu – no "Tasty" plašā rabarberu kūku un plātsmaižu recepšu klāsta izvēlējāmies 20 fiksos variantus bez liekām klapatām ar mīklu. Lai labi garšo! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/20-fiksas-rabarberu-kukas-bez-miklas-micisanas-un-rullesanas.d?id=52149825 [publish_date] => 2020-05-24 09:30:03 [picture_alt] => 20 fiksās rabarberu kūkas bez mīklas mīcīšanas un rullēšanas [targetblock_name] => [podcast_id] => [pictures] => Array ( [736x320] => https://g1.delphi.lv/images/pix/659x295/XncRUYFKyAM/rabarberi-platsmaize-kuka-janogas-50433153.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Qk0ncKYdcl8/rabarberi-platsmaize-kuka-janogas-50433155.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/R9CFayqgTis/rabarberi-platsmaize-kuka-janogas-50433151.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/6-iQxyLt2uw/rabarberi-platsmaize-kuka-janogas-50433155.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/FPJmQKn1YfY/rabarberi-platsmaize-kuka-janogas-50433155.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/75MWqoBxmIk/rabarberi-platsmaize-kuka-janogas-50433149.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) )
20 fiksās rabarberu kūkas bez mīklas mīcīšanas un rullēšanas 

1832

Array ( [id] => 48885439 [title] => Vasaras garšas iekonservēšana: četri veidi rabarberu uzglabāšanai līdz ziemai [is_paid] => [lastnews_mostread_disabled] => 0 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Kamēr vien brangie rabarberu kāti raženi aug dārzā, šķiet tik pašsaprotami tos noplūkt un sacept sulīgā kūkā vai savārīt zaptē. Taču ziemas sezonā skābeno kātu kraukšķināšana šķiet kaut kas tāls un neaizsniedzams, ja vien neesi parūpējies par to jau laikus un sagatavojis krājumus tieši šādiem brīžiem. Ja labi zini, ka visus rabarberus svaigā veidā neapēdīsi, pietaupi kaut ko vēlākam laikam – sasaldējot, izkaltējot vai ūdenī iekonservējot. [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/vasaras-garsas-iekonservesana-cetri-veidi-rabarberu-uzglabasanai-lidz-ziemai.d?id=48885439 [publish_date] => 2017-05-26 14:45:37 [picture_alt] => Vasaras garšas iekonservēšana: četri veidi rabarberu uzglabāšanai līdz ziemai [targetblock_name] => [podcast_id] => [pictures] => Array ( [736x320] => https://g1.delphi.lv/images/pix/659x295/mCvmaSce7lk/rabarberi-vasara-48885639.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/9h-OdpCJCU4/rabarberi-vasara-48885641.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/ORy0wO9E2B8/rabarberi-vasara-48885637.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/oJ64Ki-iPjo/rabarberi-vasara-48885641.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/mesMxwxfyaI/rabarberi-vasara-48885641.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/-TVVQ8tfE6Q/rabarberi-vasara-48885635.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) )
Vasaras garšas iekonservēšana: četri veidi rabarberu uzglabāšanai līdz ziemai 

321

Array ( [id] => 52162673 [title] => Rabarberu dzērieni: 13 receptes limonādei, kvasam, kompotam un smūtijiem [is_paid] => [lastnews_mostread_disabled] => 0 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Rabarberus parasti izmantojam kūkām un plātsmaizēm, bet no skābajiem kātiem var pagatavot arī dažādus atspirdzinājumus – tūlītējai baudīšanai vai ziemas krājumiem. "Tasty" arhīvā uzgājām receptes gan rabarberu limonādei, ķīselim, morsam un kvasam, gan arī sātīgākiem padzērieniem – kokteiļiem un smūtijiem, kas līdzēs remdēt ne vien slāpes, bet arī izsalkumu. Lai labi garšo! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/rabarberu-dzerieni-13-receptes-limonadei-kvasam-kompotam-un-smutijiem.d?id=52162673 [publish_date] => 2020-05-22 15:56:03 [picture_alt] => Rabarberu dzērieni: 13 receptes limonādei, kvasam, kompotam un smūtijiem [targetblock_name] => [podcast_id] => [pictures] => Array ( [736x320] => https://g4.delphi.lv/images/pix/659x295/TRair5AOBKg/fbfbf5ec7c237ce163-52163051.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/2UTXo7sXOZw/fbfbf5ec7c237ce163-52163049.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/pNWc3nc1liI/fbfbf5ec7c237ce163-52163049.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/AOKPAyjIvEI/fbfbf5ec7c237ce163-52163047.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/LimDiARn67Q/fbfbf5ec7c237ce163-52163047.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/AU-XuojL2iw/fbfbf5ec7c237ce163-52163041.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) )
Rabarberu dzērieni: 13 receptes limonādei, kvasam, kompotam un smūtijiem 

255

Array ( [id] => 52163409 [title] => Rabarberu ievārījumi: 13 receptes – ātrai noēšanai un ziemas krājumiem [is_paid] => [lastnews_mostread_disabled] => 0 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Šobrīd pilnā sparā turpinās rabarberu sezona, tāpēc tieši ir īstais laiks ne vien cept kūkas un plātsmaizes, bet izmantot sulīgos kātus arī ievārījumu gatavošanai. Garda zaptīte, ko leksēt ar brokastu pankūkām vai ziest uz baltmaizes rikas izdosies, ja rabarberu skābumu līdzsvarosi ar garšā maigajiem banāniem, zemenes gādās par izcilu aromātu un skaistu krāsu, savukārt kivi sēkliņas ievārījumam piešķirs interesantu tekstūru. [url] => https://www.delfi.lv/tasty/konservesana/rabarberu-ievarijumi-13-receptes-atrai-noesanai-un-ziemas-krajumiem.d?id=52163409 [publish_date] => 2020-05-29 15:48:58 [picture_alt] => Rabarberu ievārījumi: 13 receptes – ātrai noēšanai un ziemas krājumiem [targetblock_name] => [podcast_id] => [pictures] => Array ( [736x320] => https://g4.delphi.lv/images/pix/659x295/mDir8ShEx4I/rabarberu-ievarijums-2-52151785.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/xk980AXXqBU/rabarberu-ievarijums-2-52151783.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8E2iMRvlMBo/rabarberu-ievarijums-2-52151783.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/fJoqerxLIrk/rabarberu-ievarijums-2-52151781.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/A3qNomnIvQI/rabarberu-ievarijums-2-52151781.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/eLAJCs5Fy5E/rabarberu-ievarijums-2-52151775.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) )
Rabarberu ievārījumi: 13 receptes – ātrai noēšanai un ziemas krājumiem 

2452

Array ( [id] => 47464467 [title] => Rabarberu laiks: 17 idejas, kā skābos kātus iekonservēt pieliekamā krājumiem [is_paid] => [lastnews_mostread_disabled] => 0 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Līdzīgi, kā zemeņu sezonā tās iegādājamies kilogramiem, lai saglabātu ziemai, to pašu varam darīt ar rabarberiem . Un tieši šobrīd, kad skābeno, kraukšķīgo kātu īstā sezona. [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/rabarberu-laiks-17-idejas-ka-skabos-katus-iekonservet-pieliekama-krajumiem.d?id=47464467 [publish_date] => 2019-06-04 12:55:57 [picture_alt] => Rabarberu laiks: 17 idejas, kā skābos kātus iekonservēt pieliekamā krājumiem [targetblock_name] => [podcast_id] => [pictures] => Array ( [736x320] => https://g3.delphi.lv/images/pix/659x295/dzZUijFGHVY/rabarberi-gatavot-ievarijumu-konservesana-47464799.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/mHL7SOOv1FY/rabarberi-gatavot-ievarijumu-konservesana-47464801.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/1gCBDx2QN5Q/rabarberi-gatavot-ievarijumu-konservesana-47464797.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/j5XOtGIjLHc/rabarberi-gatavot-ievarijumu-konservesana-47464801.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/93HMiGI0bRI/rabarberi-gatavot-ievarijumu-konservesana-47464801.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/ssIS4Htt1BI/rabarberi-gatavot-ievarijumu-konservesana-47464795.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) )
Rabarberu laiks: 17 idejas, kā skābos kātus iekonservēt pieliekamā krājumiem 

578

Array ( [id] => 50041539 [title] => No klimpām līdz uzputenim: 15 saldskābi deserti rabarberu ražas laikam [is_paid] => [lastnews_mostread_disabled] => 0 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Rabarberu sezonas pilnbriedā ir jādomā arvien jauni veidi, kā leknos, sulīgos kātus likt lietā. Plātsmaizes, kūkas un rauši, protams, ir laba lieta, bet, cik ilgi tad tos ēdīsi? Dažādības labad šoreiz piedāvājam 15 patīkami saldskābu rabarberu desertu receptes garšu kārpiņu palutināšanai. [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/no-klimpam-lidz-uzputenim-15-saldskabi-deserti-rabarberu-razas-laikam.d?id=50041539 [publish_date] => 2018-05-25 15:56:24 [picture_alt] => No klimpām līdz uzputenim: 15 saldskābi deserti rabarberu ražas laikam [targetblock_name] => [podcast_id] => [pictures] => Array ( [736x320] => https://g3.delphi.lv/images/pix/659x295/ygB2zq9G6DQ/rabarberi-ar-putukrejumu-48894453.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/vqLeGtM_q-w/rabarberi-ar-putukrejumu-48894455.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/sBY0-co78RY/rabarberi-ar-putukrejumu-48894451.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/MkT1CbNquII/rabarberi-ar-putukrejumu-48894455.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/-OUzauw8La4/rabarberi-ar-putukrejumu-48894455.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/cNzQE7THRiw/rabarberi-ar-putukrejumu-48894449.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) )
No klimpām līdz uzputenim: 15 saldskābi deserti rabarberu ražas laikam 

472

Tags

Iedvesma Biezzupas un krēmzupas Dārzeņu pankūkas un plācenīši Konservēšana Sacepumi Cukīni Kabači
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form