Rasols – lieliska ideja kaujās pieveikto olu izmantošanai: 13 recepšu variācijas
Foto: Shutterstock

Rasols un jebkāda veida pamācības šo salātu sakarā vienmēr bijusi visai "slidena" tēma, par kuru katram ir savs viedoklis, tomēr lielākā daļa noteikti neiebildīs apgalvojumam, ka šiem leģendārajiem salātiem jāpievieno daudz olu. Tieši olas piešķir rasolam raksturīgo maigumu un gaisīgumu, nolīdzsvarojot vārīto dārzeņu smago struktūru, tādēļ šī ir laba ideja, kā izmantot Lieldienu kaujās pieveiktās olas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Gatavojot šos tradicionālos un daudzu iecienītos salātus, galvenais ir nesarežģīt lietas un paturēt prātā, ka "rasola nekad nevar būt par daudz" un "nekas nevar būt labāks par otrās dienas rasoliņu".

Te uzzināsi, kādas kļūdas nevajadzētu pieļaut, lai nesabojātu rasola garšu, lūk, šeit atradīsi padomus, kā pagatavot figūrai draudzīgu mērci, ar ko salātos aizstāt majonēzi, bet "Tasty" kolekcijā piedāvājam deviņas rasola recepšu variācijas dažādām gaumēm.

Priecīgas Lieldienas!

Tags

Svētku galds Gaļas salāti Salāti Olas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form