Foto: Shutterstock
Rasols un jebkāda veida pamācības šo salātu sakarā vienmēr bijusi visai "slidena" tēma, par kuru katram ir savs viedoklis, tomēr lielākā daļa noteikti neiebildīs apgalvojumam, ka šiem leģendārajiem salātiem jāpievieno daudz olu. Tieši olas piešķir rasolam raksturīgo maigumu un gaisīgumu, nolīdzsvarojot vārīto dārzeņu smago struktūru, tādēļ šī ir laba ideja, kā izmantot Lieldienu kaujās pieveiktās olas.

Gatavojot šos tradicionālos un daudzu iecienītos salātus, galvenais ir nesarežģīt lietas un paturēt prātā, ka "rasola nekad nevar būt par daudz" un "nekas nevar būt labāks par otrās dienas rasoliņu".

Te uzzināsi, kādas kļūdas nevajadzētu pieļaut, lai nesabojātu rasola garšu, lūk, šeit atradīsi padomus, kā pagatavot figūrai draudzīgu mērci, ar ko salātos aizstāt majonēzi, bet "Tasty" kolekcijā piedāvājam deviņas rasola recepšu variācijas dažādām gaumēm.

Priecīgas Lieldienas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!