Foto: Shutterstock kolāža
Čipsi nu reiz ir tā uzkoda, bez kuras nav iedomājama teju neviena mājas ballīte. Parasti tos vienkārši saberam lielā bļodā un graužam nost. Šoreiz rosināsim iet soli tālāk un likt čipsus lietā radošākos veidos: izmantot tos kā salātu sastāvdaļu, pasniegt ar dažādām mērcēm vai cept cepeškrāsnī ar gardu maltās gaļas un siera "cepurīti". Savukārt sasmalcināus čipsus – vissviens, kartupeļu vai kukurūzas – iesakām pievienot zupām, kā arī tortilju un sāļo groziņu pildījumam, šādi piešķirot baudāmajam ēdienam pievienoto vērtību – patīkamu kraukšķi. Lūk, 12 receptes čipsu izmantošanai!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!