Foto: Shutterstock
Mammām nekā nav žēl, tāpēc pagatavot kūku par godu viņas dienai, ir mazākais, ko varam darīt. Par kūku, it īpaši pašceptu, priecāsies ikviena mamma, tāpēc aizlienē no ''Tasty'' kādu recepti, kas uzrunātu visvairāk tavu mammu, un pagatavo to jau rīt, lai svētdien, Mātes dienā, tā būtu pašā labumā baudīšanai.

Skaidrs, ka mamma novērtēs jebkurus pūliņus iepriecināšanas vārdā, taču kūka ir kas tāds, kas ikvienam saņēmējam radīs pacilājošu un svinīgu noskaņojumu, un tieši to mēs vēlamies Mātes dienā, vai ne?

Ja neesi tik pieredzējis biskvītu cepšanā un nevēlies visu vakaru ziedot kūkas cepšanai, izvēlies kādu no šīm receptēm, kurām cepeškrāsns ieslēgšana nemaz nav nepieciešama. Vai tā būtu siera, jogurta vai musa kūka, visās atliek vien samaisīt sastāvdaļas, uzbriedināt un izkausēt želatīnu, ieliet masu formā un sastindzināt saldo masu ledusskapī. Ja līdz šim esi vairījies gatavot kūkas ar želatīnu un vienmēr bail riskēt ar neizdošanos, noderīgu špikeri palūko šeit, kur atklāts būtiskākais, lai viss izdotos kā nākas.

Vēl lieliska alternatīva cepšanai ir saldējuma kūka, kas vistiešākajā nozīmē kāri izkusīs uz mēles.

Palutini savu māmiņu ar saldu, pašgatavotu kūku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!