Saldā un skābā līdzsvarā – brīvdienu našķi ar brūklenēm
Foto: Shutterstock

Tā kā daba šobrīd mūs apveltī ar brūklenēm, jāizmanto iespēja izcept sulīgu drumastalkūku, porainu tējas kūku vai pat kādu kārtojumu ar skābenajām odziņām.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Nekas vēl nav beidzies! Lai arī šķiet, ka ar septembri atvadāmies no ogām, brūklenes savu pilnību tikai tagad sāk atrādīt, un tas vien nozīmē, ka cepieniem nedēļas nogalē būs būt!

Ja ievārījumus šmorēt negribas, tad zini, ka brūklenes ir pat ideāli piemērotas konditorejas izstrādājumu cepšanai. Klasiskā siera kūka ar brūklenēm katrā kumosā pilnībā pārvērtīs ierasto garšu, arī plātsmaize ir pelnījusi piepildīt māju ar dievīgo smaržu, tāpēc recepti šādam kārumam arī nepalaid garām.

Viens kārums prasīs vairāk sagatavošanās darbu, cits mazāk, bet visi kā viens garšos lieliski!

Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Konditoreja
0
Brūklenes
43596563
Tortes un kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Lasi vēl
 

Comment Form