Saldie aveņu prieki! Kūkas, tiramisu un kokteiļi no gardajām ogām
Foto: Shutterstock

Pa vienai ogai vien un šovasar būsim nobaudījuši tās visas. Ja jūnijā priecājāmies par zemenēm, tad tagad to pašu darām par pirmajām avenēm – tām, kas nosārtojušās dārzā un salasāmas mežā. Bet, ja kāds nieks vēl aizķēries saldētavā – vēl jo labāk, recepšu pietiks visām ogām!

Lai iepriecinātu iekšējo kārumnieku un ļautos gatavošanas priekiem, "Tasty" nolēmis iedvesmot tevi ar 17 ļoti kārdinošām un dažādām receptēm, kurās galvenā loma pieder avenēm. Ko tad iesākt ar ogām? Pirmkārt, tās debešķīgi garšo kūkās – tāpat, ar vārīto krēmu, putukrējumu, šokolādi un visu citu. Ja kūkas nevilina, avenes var salikt arī kādā kārtojumā vai vasarai atbilstošā tiramisu. Bet slāpes veldzēt var ar aveņu smūtiju vai kokteili. Izvēlies un steidz gatavot!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form