Foto: Shutterstock/ Woman's Weekly/REX/Vida Press/ Privātais arhīvs kolāžas
Populāros veikalā nopērkamos šokolādes batoniņus un konfektes var ne tikai šķīt iekšā tāpat vien, bet arī izmantot dažādu saldo našķu pagatavošanai, lai gūtu vēl lielāku baudījumu. "Snickers", "Mars", "Bounty" vai "Rafaello" –izvēlies, kurš ir tavs iecienītākais našķis, un iemet aci "Tasty" kolekcijā, lai uzzinatu, kā to izmantot kūkas, saldējuma vai kēksiņu pagatavošanai. Turklāt atradīsi receptes arī pašgatavotiem šokolādes batoniņiem, lai varētu visas sastāvdaļas sakomplektēt sev tīkamākajās proporcijās.

Elementārais 'Snickers' saldējums bez saldējuma aparāta

Foto: Veronika Ļevša

Ja "Snickers" ir tava mīļākā šokolāde, tad šis būs tavs mīļākais saldējums. Lai pagatavotu atvēsinošo kārumu, nav nepieciešams īpašs aprīkojums – visu darbu paveiks mikseris. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Lasīt vairāk

Persiku - 'Rafaello' torte

Foto: Shutterstock

Persiku - "Rafaello" torte īpašo gardēžu viesībām.

Lasīt vairāk

'Snickers' batoniņi kaloriju skaitītājiem

Foto: Paula Freimane

Ja tev garšo "Snickers", bet mieloties ar to attur lielais kaloriju daudzums, tad mājās itin vienkārši vari pagatavot kaloriju skaitītājiem draudzīgāku "Snickers" versiju. Recepti iesaka pašmāju fitnesa zvaigzne Paula Freimane.

Lasīt vairāk

'Bounty' konfektes no trīs sastāvdaļām

Šī recepte ir ļoti vienkārša un būs pa spēkam katram saldummīlim, turklāt gardo "Bounty" konfekšu pagatavošanai būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Lasīt vairāk

Kārdinošā 'Snickers' siera kūka bez cepšanas

Foto: Kristīne Taujena

"Fantastiski garšīga siera kūka, ko īpaši novērtēs "Snickers" batoniņu cienītāji. Labā ziņa ir tāda, ka šo kūku varēs pagatavot arī tie kārumnieki, kam nav cepeškrāsns," stāsta receptes autore Kristīne Taujena.

Lasīt vairāk

Trīskāršie šokolādes 'Mars' kēksiņi

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Ļoti saldi šokolādes kēksiņi jeb mafini, kas priecēs šokoholiķa sirdi. Mafinus papildini ar šokolādes "Mars" batoniņu gabaliņiem – tos izmanto gan dekorēšanai, gan pildījumā, kā negaidītu pārsteigumu, kurā iekosties.

Lasīt vairāk

Vegānie 'snickers' batoniņi

Ja grēcīgi saldais, ar karameli un zemesriekstiem bagātais batoniņš ir tevis iecienīts našķis, noteikti pamēģini pats pagatavot vegāno versiju šim gardumam. Vienkārši un dievīgi garšīgi, tā ''Tasty'' par alternatīvo batoniņa recepti stāsta Ieva Preisa.

Lasīt vairāk

Pašgatavoti 'Bounty' batoniņi

Foto: Shutterstock

Noras Bounty - neatpaliks no pirktā varianta.

Lasīt vairāk

Grēcīgi gardā 'Snickers' kūka

Foto: Shutterstock

Šokolādes biskvīts salikumā ar riekstu krēmu, putukrējumu un zemesriekstiem atgādinās visu mīlēto šokolādes batoniņu.

Lasīt vairāk

Kārdinošā 'Rafaello' torte kaloriju skaitītājiem

Foto: Paula Freimane

Valentīna dienas gaidās kārdinošu "Rafaello" tortes recepti kaloriju skaitītājiem iesaka pašmāju fitnesa zvaigzne Paula Freimane. Kūkas tapšanai soli pa solim vari izsekot lūk, te.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!