Sulīgas ķirbju kūkas un kēksi: 10 receptes lielās, oranžās ogas izmantošanai
Foto: Shutterstock

Pateicoties savai sulīgajai konsistencei un neitrālajai garšai, ķirbji lieti iederas dažādos konditorejas izstrādājumos. Tādēļ būtu taisni vai grēks jau šajās brīvdienās liegt sev baudīt krēmīgu ķirbju kūku, kas pilnai laimei uzlabota ar iebiezināto pienu vai kokoksriekstu piena putukrējumu.

Pat visvienkāršākais kēkss cepoties iekrāsosies skaisti zeltains un būs īpaši sulīgs, ja tā mīklai pievienosi rīvētu ķirbi vai ķirbju biezeni (biezeņa recepti meklē, lūk, te).

Mājīgām un gardām brīvienām saldās noskaņās piedāvājam 10 dažādām gaumēm un meistarības pakāpēm piemērotu ķirbju kūku un kēksu receptes no "Tasty" krājumiem. Īpaši izsmalcinātiem kārumniekiem iesakām nepaslinkot un pagatavot ķirbju "latte" (recepte šeit) ar putukrējumu, jo šī debešķīgā dzēriena maigā garša nevainojami harmonēs ar šķēli ķirbju kūkas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form