Sulīgi vistas kumosiņi saldā krējuma mērcē: 15 receptes ātrām vakariņām
Foto: Shutterstock/Privātā arhīva kolāža

Drēgnie laikapstākļi un laipošana starp rudenīgajām peļķēm diezin vai kādam uzlabo omu, tādēļ, pārnākot mājās no darba, iepriecini sevi, pagatavojot ko īpaši gardu un sildošu. Maigā saldā krējuma mērcē sutināti vistas gaļas gabaliņi ir pārbaudīta vērtība ātrām vakariņām. "Tasty" krājumos uzgājām 15 receptes sātīgām mērcēm, tev atliek vien izvēlēties viskārdinošāko un izdomāt, kam to pārliet – makaroniem, rīsiem, griķiem vai vārītiem kartupeļiem.

Ja vēlies, lai gaļas gabaliņi ir īpaši sulīgi, ierasto vistas fileju aizstāj ar atkaulotiem šķiņķīšiem bez ādas. Bet, ja vēlies ietaupīt budžetu, tad gardum garda mērcīte sanāks arī no vistu akniņām vai mādziņām.

Galvenais, kas jāņem vērā, gatavojot mērces ar saldo krējumu – šo sastāvdaļu vislabāk pievienot vien pāris minūtes pirms gatavošanas beigām. Lai saldais krējums saglabātu savu krēmīgumu, to nedrīkst pārkarsēt – kolīdz maisot jūti, ka mērce sāk sabiezēt, nogriez liesmu.

Ja tomēr sanācis palaist garām īsto brīdi un mērce šķiet pārlieku šķidra, vēl nekas nav zaudēts –iebiezini to, iemaisot pāris karotes bezpiedevu krēmsiera vai kausētā siera.

Lūk, 15 idejas gardām vistas gabaliņu un saldā krējuma mērcēm, lai kādu no tām tu varētu izmēģināt jau šovakar pat.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form