Foto: Publicitātes foto

Gada siltāko un gaidītāko svētku laiks rit pilnā sparā. Ģimenes kopā sanākšana, eglīte, kopīga svētku galda klāšana un gaisā virmojošais maltītes aromāts ir vien dažas no sastāvdaļām, kas uzbur svētku sajūtu. Lai ikviena ģimene varētu pagatavot restorāna cienīgu maltīti budžeta ietvaros, šefpavārs un "Maxima Latvija" garšu vēstnesis Raimonds Zommers piedāvā svētku galda risinājumu ar uzkodu, pamatēdienu un desertu 20 eiro vērtībā. Receptes ir vienkāršas un būs pa spēkam pagatavot ikvienam.

"Gada nogales svētku laiks ir brīdis, kad ne reizi vien ceļam galdā tādas tradicionālās svētku receptes kā zirņus ar speķi, štovētus kāpostus un citus gardumus. Lai šie svētki būtu cik silti, tik arī vēderam "viegli" un garšas bagātīgi, kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru esam parūpējušies par ātrām, viegli pagatavojamām un galvenokārt – izdevīgām receptēm, sākot no uzkodas līdz pat desertam. Receptēs iekļāvām gan jau zināmas garšas, gan jaunas idejas, kas sniegs iespēju kā bērniem, tā arī pieaugušajiem panašķēties ar gardu uzkodu, piepildīt vēderus ar pamatēdienu un vakara izskaņā mieloties ar atsvaidzinošu un gardu kūku," stāsta "Maxima Latvija" korporatīvo komunikāciju projektu vadītāja Laura Bagātā.

Uzkoda: tortiljas čipsi ar humosu

Foto: Publicitātes foto


Ēdiena izmaksas četrām personām – 4,06 eiro. 2022. gada 30. decembra aprēķins, iegādājoties preces "Maxima" veikalos.

Lasīt recepti

Cūkgaļas sautējums ar sakņaugiem un tomātiem

Foto: Publicitātes foto


Sautējuma izmaksas četrām personām – 5,05 eiro. 2022. gada 30. decembra aprēķins, iegādājoties preces "Maxima" veikalos.

Lasīt recepti

Ķirbja kūka

Foto: Publicitātes foto

Kūkas izmaksas – 9,79 eiro. 2022. gada 30. decembra aprēķins, iegādājoties preces "Maxima" veikalos.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!