Foto: Shutterstock

Sviesta pupiņas ienākušās! Īsts jūlija gardums! Vārītas, sautētas vai tvaicētas, gardi sviestiņā apceptas un ēdamas tāpat vai pasniegtas ar gaileņu mērci, maltās gaļas mērcīti, ar sulīgiem vistas gabaliņiem, ar krāsainiem dārzeņiem...

Sviesta pupiņas ir tik viegli pagatavot un tās "draudzējas" ar gandrīz jebkuru citu ēdienu. Sātīgas, šķiedrvielām bagātas, vērtīgas un garšīgas - jāizmanto šis mirklis un jāsteidzas pagatavot. Un kur nu vēl konservēšanas prieki! Bet šoreiz dalāmies ar idejām gardām un sātīgām sviesta pupiņu pusdienām un vakariņām – labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!