Foto: Shutterstock
Ir brīži, kad garām un sarežģītām recetēm nav ne laika, ne iespēju. Lieliski, ka ir tādi ēdieni, ko var pagatavot tikai no trīs sastāvdaļām. Sanāks gan sāļi un sātīgi, gan saldi un iepriecinoši!

Ēdiens no trīs sastāvdaļām vienmēr izklausās mazliet aizdomīgi. Uzreiz gribas kā reklāmā vai līgumos meklēt sīkajā šriftā rakstīto tekstu zem zvaigznītes, kad, izrādās, seko kaudze ar nosacījumiem.

Dažas no mūsu trīs sastāvdaļu receptēm tiešām ir tādas, kur mājās jābūt kādam mazumiņam. Piemēram, olu kotletes patiesībā ir ar četrām sastāvdaļām, ja ieskaitām sāli. Bet sāls jau parasti mājās ir, ja vien nav aizmirsies uzpildīt sālstrauku.

Savukārt dažām citām receptēm patiesi nevajag neko vairāk par trīs produktiem. Nu, piemēram, siera pirkstiņi - siers, milti, olas, un sātīgs, garšīgs brokastu našķis gatavs!

Skaidra lieta, ja vajag, esam iemācījušies kaut ko ēdamu uzmeistarot arī tad, ja mājās, neskaitot sāli, ir viena vai divas maltītes sastāvdaļas. Taču trīs sastāvdaļu ēdienu idejas var noderēt arī dienām, kad ledusskapis pilns līdz augšai. Gluži vienkārši tāpēc, ka sanāk tiešām garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!