Tomāti – mazsālīti, ķiplokoti un korejiešu gaumē: 4 kārdinošas receptes ātrai noēšanai
Foto: Shutterstock; mosfood kolāža

Kad mazsālītie gurķi apnikuši, jāķeras pie garšu eksperimentiem ar tomātiem. Sulīgie, aromātiskie sārtvaidzīši ātrajā sālījumā vai marinādē būs smeķīga un atsvaidzinoša piedeva gan grilētiem ēdieniem, gan kotletēm, karbonādēm un jaunajiem kartupelīšiem. Lūk, četras varen kārdinošas "fikso" tomātiņu receptes no "Tasty" krājumiem. Ņammm!

Source

Tasty

Tags

Grila sezona Konservēti tomāti Tomāti
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form