Foto: Shutterstock / DELFI kolāža

Ziedi, došanās kopīgos piedzīvojums un mīļu vārdu pateikšana ir vien daži no veidiem, kā iepriecināt savu otro pusīti, mammu, vecmammu vai māsu Starptautiskajā sieviešu dienā. Viena no patiesākajām rūpju izpausmēm var būt arī paša spēkiem pagatavota garda maltīte, tādēļ šefpavārs un "Maxima Latvija" garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās ar trīs viegli pagatavojamu un izdevīgu desertu receptēm, ar kurām palutināt savas mīļās sievietes 8. martā.

"Starptautiskā sieviešu diena ir kā priekšvēstnesis ziedošajam pavasarim. Lai arī šobrīd līdz siltajam laikam ir vēl nedaudz jāuzgaida, kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru esam sagatavojuši desertu idejas, kas sasildīs sirdi ikvienai dāmai. Ļauties kopīgai ēst gatavošanai, kā arī baudīt pašu gatavotu svētku maltīti nenoliedzami ir viens no jaukākajiem veidiem, kā sirsnīgi un kvalitatīvi pavadīt kopīgi laiku. Šobrīd, kad īpaši piedomājam par produktu cenām, ir būtiski gatavot izdevīgi un pārdomāti, nezaudējot ēdiena kvalitāti un garšu, tādēļ šīs desertu receptes ikvienam sniegs iespēju pagatavot restorāna cienīgu un vienlaikus maciņam draudzīgu Sieviešu dienas desertu," stāsta "Maxima Latvija" korporatīvo komunikāciju projektu vadītāja Laura Bagātā.

Tiramisu diviem

Foto: Shutterstock


Tiramisu izmaksas diviem – 6,71 eiro. 2023. gada 7. marta aprēķins, pērkot produktus "Maxima" veikalos.
Lasīt vairāk

Oreo trifeles

Foto: Shutterstock


"Oreo" trifeļu pagatavošanas izmaksas – 8,56 eiro. 2023. gada 7. marta aprēķins, iegādājoties preces "Maxima" veikalos.
Lasīt vairāk

Neceptā siera kūka ar laima piešprici un karameļu mērci

Foto: Shutterstock


Mazās siera kūkas izmaksas – 10,84 eiro (bez karameļu mērces būs vēl izdevīgāk). 2023. gada 7. marta aprēķins, iegādājoties preces "Maxima" veikalos.
Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!