Foto: Shutterstock
1. septembris allaž raisa līdzīgas asociācijas kā 1. janvāris, kad sākas jauns posms dzīvē. Un šādi notikumi ir jāsvin, tāpēc bez kūkas nu nekādi! Lielāki vai mazāki skolēni būs priecīgi par mājās ceptu kūku, tāpēc iedvesmojies no receptēm un iepriecini saldummīļus!

Zinību dienas klasika, šķiet, visiem ir zināma, un tā ir torte ''Cielaviņa''. Vieglākais ceļš ir tās iegāde veikalā, taču pašu gatavota, garšos divtik labi! Tā kā ''Tasty'' krājumos ir pat vairākas recepšu varācijas šai kārumnieku kūkai, noteikti izmēģini to un pārmaiņas pēc cel galdā pašu gatavotu klasisko 1. septembra kūku.

Vai zini kādu bērnu, kuram negaršo grēcīgie šokolādes batoniņi? Diezin vai! Tāpēc kūka ar šokolādes batoniņa sastāvdaļām, piemēram, šokolādi, sāļo karameli, zemesriekstiem, spēs novērtēt ikviens ''Snickers'' cienītājs. Arī šādas kūkas pagatavošana nav peļama doma par godu svētkiem, bet, tici, arī par klasisko siera kūku, kas papildināta ar krūmmellenēm, pankūku kūku vai sulīgu medus kūku jaunietis būs pateicīgs. Padomājām arī par tiem, kurus tortes un kūkas gatavošana nemaz nevilina – pagatavo šokolādes desu, biezpiena mājiņas, tik ļoti iecienītos saldos kartupeļus vai pamatīgu brauniju. Izvēles iespējas dažādas, tāpēc atrodi sev tīkamāko, pagatavo jau šovakar, lai jau rīt ar lielāko gandarījumu celtu galdā, sveicot ar jaunu mācību gada sagaidīšanu.

Lai saldām atmiņām piepildīts jaunais mācību gads!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!