Veikli pagatavojamu salātu noslēpums slēpjas sastāvdaļās. Gaļas cepšanu, makaronu un rīsu vārīšanu atstāj citām dienām, bet fiksajās vakariņās par pamatu ņem konservētas pupiņas, turku zirņus, kūpinājumus, konservētu tunci vai krēmīgo avokado. Sāta sajūtu dos dažādi sieri, bet svaiguma devu nodrošinās dārzeņi, salātlapas un zaļumi.
Neaizmirsti par gardu salātu mērci, jo tās garša vislielākajā mērā ietekmē kopējo garšas buķeti. Uz eļļas bāzes gatavotās salātu mērces iederēsies lapu salātos, savukārt smeķīgās jogurta un krējuma mērces izmanto salikumā ar olu, dārzeņiem, krabju nūjiņām, sieru, vārītām bietēm vai pupiņām.
Lai baudpilna maltīte!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit