Foto: Shutterstock
Tu taču piekritīsi, ka auksto zupu ēdienkartē var uzskatīt par vasaras vēstnesi, tādēļ, par godu īsteni vasarīgiem laikapstākļiem, fanfarām skanot, pasludinām aukstās zupas sezonu par atklātu! Tavs pienākums ir pavisam vienkāršs – šovakar tev jāpagatavo vismaz viena no mūsu piedāvātajām receptēm, domās atvadoties no drūmā pavasara. Kopīgiem spēkiem mums noteikti izdosies daudz ātrāk pievilināt vasaru!

Ierasts, ka aukstajai zupai tiek devīgi pievienots kefīrs vai pat skābais krējums, bet, ja gatavosi auksto zupu uz paniņu vai liesa kefīra bāzes, tad tas būs lielisks ēdiens organisma atslodzei, kas palīdzēs atgūties pēc brīvdienās baudītajiem šašlikiem, Māmiņdienas kūkām un citiem labumiem.

Pārskatot mūsu krājumus, ar gandarījumu secinājām, ka ir iekrājušās daudzas un dažādas receptes – gan tradicionālā biešu aukstā zupa, ko daudzas saimnieces noteikti spētu pagatavot pat ar aizsietām acīm, gan mazāk zināmas versijas par aukstās zupas tēmu, kas aizgūtas no krievu, spāņu un pat bulgāru virtuves. Vēlamies noskaidrot, kura ir mūsu lasītāju iecienītākā aukstā zupa, tādēļ nevilcinies izteikt savu viedokli komentāros.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!