Dārzeņu un auzu pārslu kotletes
Foto: Shutterstock

Vasaras jaunie dārzenīši tā vien aicina izmēģināt kādu jaunu recepti. To maigā struktūra ir ideāli piemērota plācenīšu gatavošanai, jo nepieciešamā termiskā apstrāde ir ļoti īsa. Plačenīšu dažādības iespējamība ir neierobežota, savstarpēji kombinējot dažādus dārzeņus, jaucot tos ar gaļu vai zivīm.

Protams, plācenīšu karaliene joprojām ir gaļas kotlete, bet vai gan kāds var atteikties no burvīga biezpiena plācenīša, kas smaržo pēc vaniļas un kas pasniegts ar biezu skābo krējumu, vai pateikt "nē" rīvētu kartupeļu plācenītim?

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form